Budapest Marketing ügynökség logó

TikTok Hirdetés

TikTok hirdetés

Teljeskörű TikTok hirdetéskezelés webáruházaknak, márkáknak és szolgáltatóknak. A TikTok platform adatvezérelt integrációja a vállalati marketingmixbe hazai cégeknek.

TikTok hirdetés TikTok ads Budapest Marketing ügynökség mobil

TikTok Integráció a Marketingstratégiába

 A TikTok hirdetés az utóbbi 2 évben a hazai online marketingplatformok legnagyobbjai közé emelkedett. A TikTok marketing térnyerése párhuzamba állítható a Facebook 2010-es évek első felében mutatott dinamikus növekedésével. A platformot elsőként a tinédzserek és fiatal felnőttek kezdték el használni, azonban a felhasználók korcsoportja az évek során folyamatosan szélesedett, és 2023-ban már az idősebb közönséget célzó vállalatok és márkák is számottevő mennyiségű vásárlást mérnek TikTok marketing következtében.

Rövidformátumú, videós kreatívokon alapuló stratégiát építünk bele ügyfeleink vásárlószerző folyamataiba megtekintési idő, és interakció fókuszú értékesítési tölcsérrel.

A hazai webáruházak többsége nincsen aktívan jelen TikTokon. Ebbe a kategóriába eső új ügyfeleinknek egy hatékony, számos ügyfelünk esetében bizonyított platformintegrációs folyamat során segítünk gyorsan és költséghatékony módon kiépíteni a TikTok-jelenlétet.

Hogyan tesszük ügyfeleinket eredményessé?

Niche-piac kizárólagosság

Nem dolgozunk olyan céggel vagy márkával, amely ugyanazon niche-piacra értékesít, vagy más módon közvetlen versenytársnak minősül bármelyik meglévő ügyfelünk szempontjából.

Teljes platformintegráció

Kiépítjük ügyfeleink TikTok-jelenlétét organikus tartalmakon és hirdetéseken alapuló integrációs stratégia segítségével.
A platformot integráljuk a vállalati marketingmixbe, illetve beépítjük a különböző értékesítési csatornák közé.

Adatvezérelt hirdetéskezelés

Piacvezető szoftverekkel és tapasztalt kollégákkal dolgozunk. Az adatokból statisztikai függvények és kimutatások segítségével empirikus elemzésen keresztül érünk el eredményeket.

Kapcsolatfelvétel

Beszéljük át egy potenciális együttműködés lehetőségeit emailben, telefonon vagy egy rövid videóhívásban