Budapest Marketing ügynökség logó

Facebook Hirdetés

Facebook hirdetés

Adatvezérelt Facebook hirdetéskezelés minden részfeladatra kiterjedő kampánykezeléssel, kreatívkészítéssel és szövegírással, valamint real-time riportokkal és kimutatásokkal webáruházaknak.

facebook hirdetes webaruhazaknak facebook ads budapest marketing phone

Facebook Hirdetéskezelés webáruházaknak

Európában 2023 egyik leghatékonyabb online hirdetési platformja a Meta legnépszerűbb közösségi oldala. A Facebook hirdetéskezelés szolgáltatásunknak köszönhetően ügyfeleink hatékonyan tudnak új rétegeket megszólítani célközönségükből, kevesebbet kell ráfordítaniuk új vásárlók megszerzésére, illetve könnyedén maradnak már meglévő vásárlóik kijelzőjén.

A Facebook, mint online hirdetési felület, rendkívül hatékony új vásárlók szerzése, vagy impulzusvásárlók konvertálása szempontjából. Emellett a felhasználói tevékenység szakszerű mérése mellett kiváló platform retargeting vagy remarketing kampányok futtatására.

Ügyfeleink Facebook hirdetési fiókjait tapasztalt szakemberek kezelik adatvezérelt stratégiai módszertan szerint. A napi szintű fiók- és kampányfelügyelet mellett folyamatos teszteléssel, illetve a beállítások optimalizálásán keresztül tesszük lehetővé a hirdetési keret költséghatékony hasznosítását.

Webáruházak esetében a Facebook hirdetés az online bevételszerző folyamatok egyik fő lába a keresőmarketing (Google Ads + SEO) mellett. A Meta másik, kiemelten fontos online marketingeszköze az Instagram hirdetés, mely niche-piactól függően összevontan vagy szétválasztva is kezelhető a Facebook platformmal.

Hogyan tesszük ügyfeleinket eredményessé?

Niche-piac kizárólagosság

Nem dolgozunk olyan céggel vagy márkával, amely ugyanazon niche-piacra értékesít, vagy más módon közvetlen versenytársnak minősül bármelyik meglévő ügyfelünk szempontjából.

Real-time reporting

Folyamatosan frissülő, azonnal beépülő  adatokat tartalmazó kimutatásokhoz, diagrammokhoz férnek hozzá ügyfeleink, melyek segítségével könnyebben tudják a napi operatív feladatokat igazítani a marketingeredményekhez.

Adatvezérelt hirdetéskezelés

Piacvezető szoftverekkel és tapasztalt kollégákkal dolgozunk. Az adatokból statisztikai függvények és kimutatások segítségével empirikus elemzésen keresztül érünk el eredményeket.

Kapcsolatfelvétel

Beszéljük át egy potenciális együttműködés lehetőségeit emailben, telefonon vagy egy rövid videóhívásban