Budapest Marketing ügynökség logó

Budapest Marketing ügynökség

Rólunk? Ez Rólad szól!

A Budapest Marketing nem egy hétköznapi marketingügynökség. Újrakalibráljuk a hatékonyságot nélkülöző folyamatokat, csökkentjük az intuíciókon alapuló korábbi döntések és tesztelések elsüllyedt költségeit, valamint az online üzletvitel minden egyes pontját számadatokkal mérhetővé tesszük.

Üdvözöl a Budapest Marketing csapata!

bertalan nagy digital marketing strategy

Nagy Bertalan vagyok, a Budapest Marketing alapítója és ügyvezetője, a Bitbooms társalapítója és a SoAsia webáruház tulajdonosa. Köszönöm szépen, hogy meglátogatta oldalunkat!

A Budapest Marketing 2023 tavasza előtt a Bitbooms részeként, Bitbooms Digital Marketing néven segített hazai és nemzetközi ügyfeleknek a marketingfolyamataik fejlesztésében és tökéletesítésében. A tranzitív időszakot követően a név és az arculat megújult, viszont a kollégák, szakértelem, illetve az adatvezérelt üzletfejlesztésre építő egyedi módszereink továbbra is a megszokott, magas minőségben állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Megoldásainkat a hazai webáruházak igényeire és szükségleteire terveztük.

Webáruháztulajdonosként folyamatosan tapasztalom az e-commerce világát érintő változásokat és kihívásokat, melyekre valós időben kínálunk tartós versenyelőnyt biztosító megoldásokat a Budapest Marketing marketingügynökséggel.

Mi egy olyan marketingügynökség vagyünk ami...

Különböző

Büszkék vagyunk arra, hogy mások vagyunk, mint a legtöbb marketingügynökség. Nem hagyatkozunk a közönséges módszerekre, így ügyfeleink sem tapasztalnak közönséges eredményeket.

Adatvezérelt

Piacvezető szoftverekkel és tapasztalt kollégákkal dolgozunk. Az adatokból statisztikai függvények és kimutatások segítségével empirikus elemzésen keresztül érünk el eredményeket.

Innovatív

Folyamatosan figyeljük a legújabb iparági trendeket és történéseket minden ügyfelünk esetében. Szeretnéd hasznosítani az AI-t a marketingfolyamataid tökéletesítéséhez? Szeretnéd termékeidet vagy szolgáltatásaidat tokenizált formában is értékesíteni? A Budapest Marketing segít!

Webáruház-szakértő

Rálátunk a webáruházak működtetésének minden egyes részelemére, a hazai e-commerce világ változásaira és aktualitásaira, ugyanis saját webáruházat működtetünk havi ~60.000 látogatóval, és több mint 37.000 követővel TikTokon.

Szolgáltatások

Marketingstratégiát, értékesítési tölcsér optimalizálást, termékbevezetést, vagy éppen külföldi piacralépést segítő üzleti tanácsadás webáruházaknak és magyar KKV-knek.

Keresőoptimalizálás szolgáltatás eseti tanácsadás; problémafeltáró audit; vagy folytonos megbízás formájában webáruházaknak, szolgáltatóknak és közvetítőknek.

Teljeskörű hirdetéskezelés a Google-ökoszisztémában adatvezérelt kampánymenedzsmenttel, azonnal elérhető real-time riportokkal és kimutatásokkal webáruházaknak.

Teljeskörű TikTok hirdetéskezelés webáruházaknak, márkáknak és szolgáltatóknak. A TikTok platform adatvezérelt integrációja a vállalati marketingmixbe hazai cégeknek.

Adatvezérelt Facebook hirdetéskezelés minden részfeladatra kiterjedő kampánykezeléssel, kreatívkészítéssel és szövegírással, valamint real-time riportokkal és kimutatásokkal webáruházaknak.

Vizuális, mobil kijelzőre optimalizált Instagram hirdetéskezelés teljeskörű kampánymenedzsmenttel és kreatívkészítéssel, real-time riportokkal és kimutatásokkal hazai webáruházaknak.