Budapest Marketing ügynökség logó

Google Hirdetés

Google Hirdetés

Teljeskörű hirdetéskezelés a Google-ökoszisztémában adatvezérelt kampánymenedzsmenttel, azonnal elérhető real-time riportokkal és kimutatásokkal webáruházaknak.

Google Ads Webáruházaknak

A Google hirdetéskezelés szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink költséghatékony módon tudják elérni az informált vagy tapasztalt vásárlókat; azokat a felhasználókat, akikben már megfogalmazódott az igény az adott termékre vagy helyettesítő termékére.

Segítünk ügyfeleinknek megjelenni YouTube, Gmail és third-party partneroldalak felületein, amelyek segítségével hatékony módon képesek új felhasználókkal megismertetni értékajánlatukat.

A Google a világ leglátogatottabb internetes felületeként kiemelten fontos szerepet tölt be a webáruházak vásárlószerzési folyamatai között. Ezáltal az egyik leghatékonyabb digitális marketingcsatorna webáruházak számára, mely állítást alátámaszt a közel kétszer akkora hirdetési volumen* a Facebook hirdetési bevételeivel összehasonlítva.

Szakértői fiókkezelés mellett a hirdetések abban az esetben jelennek meg, ha egy potenciális vásárló tranzakcionális vagy termékösszehasonlító keresést végez, valamint kizárólag akkor kell fizetni utána, ha a vásárló rákattint a hirdetésre.

A PPC kampánykezelés a keresőmarketing egyik, ha nem a legfontosabb eleme. A direkt konverziónövelés mellett segítségével hatékonyan támogatható egy hosszú távú SEO stratégia, vagy egy platformokon átívelő remarketing-stratégia egyaránt.

Hogyan tesszük ügyfeleinket eredményessé?

Adatvezérelt PPC marketing

Piacvezető szoftverekkel és tapasztalt kollégákkal dolgozunk. Az adatokból statisztikai függvények és kimutatások segítségével empirikus elemzésen keresztül érünk el eredményeket.

Real-time reporting

Folyamatosan frissülő, azonnal beépülő  adatokat tartalmazó kimutatásokhoz, diagrammokhoz férnek hozzá ügyfeleink, melyek segítségével könnyebben tudják a napi operatív feladatokat igazítani a marketingeredményekhez.

trendkövető optimalizálás

Folyamatosan monitorozzuk az ügyfél niche piaci trendek alakulását, így a hirdetések tartalmi optimalizálásával valós időben reagálunk a keresési trendek, illetve a célközönség érdeklődésének változására.

Kapcsolatfelvétel

Beszéljük át egy potenciális együttműködés lehetőségeit emailben, telefonon vagy egy rövid videóhívásban