Budapest Marketing ügynökség logó

SEO | Keresőoptimalizálás

SEO

Keresőoptimalizálás szolgáltatás eseti tanácsadás; problémafeltáró audit; vagy folytonos megbízás formájában webáruházaknak, szolgáltatóknak és közvetítőknek.

seo szolgaltatas keresooptimalizalas szolgaltatas budapest marketing mobil

Webáruház SEO szolgáltatás

A keresőmarketing szolgáltatásunk segít abban, hogy az elkötelezett vásárlók, aktív termékkeresők és termékösszehasonlító böngészők többsége ügyfeleink ajánlatait tekintse meg az elsők között.

Az átlagos kosárérték növekedésével párhuzamosan nő a tranzakcionális keresések száma egy adott terméktípus esetében. Ügyfeleink a találati lista elsőként megjelenített percentilisében elhelyezkedve láthatóbbak a célközönségük számára.

A keresőoptimalizálás webáruházaknak a marketingmix egyik kritikus fontosságú alappillérét képezi, valamint a Google hirdetésekkel kölcsönösen támogatják egymást a customer acquisition folyamatokban.

Hogyan tesszük ügyfeleinket eredményessé?

Iparági kizárólagosság

Nem dolgozunk olyan céggel vagy márkával, amely egy célpiacra értékesít, ugyanazon célközönséget szólít meg, vagy versenytársnak minősül egy meglévő ügyfelünk szempontjából.

Adatvezérelt SEO

Piacvezető szoftverekkel és AI megoldásokkal dolgozunk. Az adatokból statisztikai függvények és kimutatások segítségével empirikus elemzésen keresztül érünk el eredményeket.

Algoritmus rugalmasság

A Google folyamatos és ciklikus algoritmusfrissítéseire felkészítjük ügyfeleink weboldalát. Alkalmazkodunk a mindenkori aktuális rangsorolási szempontokhoz, minimalizálva a pozícióvesztés kockázatát.

Kapcsolatfelvétel

Beszéljük át egy potenciális együttműködés lehetőségeit emailben, telefonon vagy egy rövid videóhívásban