Budapest Marketing ügynökség logó

Instagram Hirdetés

Instagram hirdetés

Vizuális, mobil kijelzőre optimalizált Instagram hirdetéskezelés teljeskörű kampánymenedzsmenttel és kreatívkészítéssel, real-time riportokkal és kimutatásokkal hazai webáruházaknak.

Instagram hirdetés webáruházaknak, instagram marketing, instagram ads, Budapest Marketing phone

Instagram Marketing webáruházaknak

Az Instagram marketing a vizuális, képi vagy videós kreatívokra nagy hangsúlyt fektető webáruházak és márkák esetében kiemelten fontos hirdetési platformnak számít. A felhasználói Instagram-munkamenetek túlnyomó többsége mobileszközről történik, így a forgalmuk jelentős részét mobileszközről szerző webáruházak számára kézenfekvő megoldás az Instagrammon megjelenített hirdetések beépítése a marketingmixbe.

Instagram marketing szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink könnyebben tudják pozicionálni magukat a releváns niche-piac(ok)on, illetve nagyban megkönnyíti a márkaépítés és a vásárlói hűség kialakításának folyamatait. A Facebook hirdetésekhez hasonlóan az Instagram is rendkívül hatékony új vásárlók szerzése, vagy impulzusvásárlók konvertálása szempontjából, valamint retargeting kampányok futtatására is alkalmas.

Ügyfeleink Instagram hirdetési fiókjait tapasztalt szakemberek kezelik adatvezérelt stratégiai módszertan szerint. A napi szintű fiók- és kampányfelügyelet mellett folyamatos teszteléssel, illetve a beállítások optimalizálásán keresztül tesszük lehetővé a hirdetési keret költséghatékony hasznosítását.

A közös hirdetéskezelő platformnak köszönhetően Instagram-kampányok esetében egyszerűen lehet hasznosítani a Facebook-kampányok adatait, célközönségbeállításait vagy kreatívjait. Más részről az Instagram hirdetések adataival és eredményeivel a Facebook kampányok teljesítménye is pontosabban értelmezhető, illetve tovább javítható.

Hogyan tesszük ügyfeleinket eredményessé?

Niche-piac kizárólagosság

Nem dolgozunk olyan céggel vagy márkával, amely ugyanazon niche-piacra értékesít, vagy más módon közvetlen versenytársnak minősül bármelyik meglévő ügyfelünk szempontjából.

Real-time reporting

Folyamatosan frissülő, azonnal beépülő  adatokat tartalmazó kimutatásokhoz, diagrammokhoz férnek hozzá ügyfeleink, melyek segítségével könnyebben tudják a napi operatív feladatokat igazítani a marketingeredményekhez.

Adatvezérelt hirdetéskezelés

Piacvezető szoftverekkel és tapasztalt kollégákkal dolgozunk. Az adatokból statisztikai függvények és kimutatások segítségével empirikus elemzésen keresztül érünk el eredményeket.

Kapcsolatfelvétel

Beszéljük át egy potenciális együttműködés lehetőségeit emailben, telefonon vagy egy rövid videóhívásban