Budapest Marketing ügynökség logó

Üzleti Tanácsadás

Marketingtanácsadás

Üzleti Tanácsadás

Marketingtanácsadás

Marketingstratégiát, értékesítési tölcsér optimalizálást, termékbevezetést, vagy éppen külföldi piacralépést segítő üzleti tanácsadás webáruházaknak és magyar KKV-knek.

Üzleti tanácsadás marketingtanácsadás marketing tanácsadás budapest marketing

stratégiai tanácsadás és marketing audit

A Budapest Marketing marketing tanácsadás szolgáltatását olyan cégek és webáruházak veszik igénybe, akik komplex problémákra keresnek átfogó, cégre szabott, hosszú távú megoldást. Egy megbízás esetén több mint 8 munkaórán keresztül, jellemzően egy- vagy több hetes időszakot felölelve dolgozunk együtt ügyfeleinkkel. A marketing tanácsadás során tartós megoldást nyújtunk alapos elemzések és adatvezérelt stratégiaalkotás segítségével.

Legyen szó új termék bevezetéséről, új piacra történő belépésről, vagy akár egy új platform integrálásáról, mi gyakorlatias megoldást készítünk elő, ami hosszú távon alapozza meg ügyfeleink üzleti sikerességét.

A marketing tanácsadás során egy lépésekre lebontott, könnyen implementálható adatvezérelt stratégiát kínálunk ügyfeleinknek, valamint részletesen dokumentált útmutatókkal és tudásanyagokkal segítjük a tudás elidegenítését, melynek része lehet az ügyféloldali szakértő(k) oktatása és betanítása.

Üzleti tanácsadás szolgáltatásunk keretei között vállalunk problémafeltáró webáruház audit, illetve hirdetési fiók audit feladatokat is. Egy audit során részletesen átvizsgáljuk az adott webáruházat, hirdetési fiókot vagy konverziómérésre használt szoftvereket, azonosítunk minden problémát és hiányosságot, majd azokra gyakorlatias, könnyen implementálható megoldást kínálunk.

bertalan nagy digital marketing strategy

Konzultáló partnered a marketing tanácsadáson

Nagy Bertalan vagyok, a Budapest Marketing alapítója és ügyvezetője, a Bitbooms társalapítója és a SoAsia webáruház tulajdonosa.

Az online marketing és webáruház marketingben szerzett sokévnyi tapasztalat mellett, országos és nemzetközi tanácsadói versenyek győzteseként, illetve akadémiai tanácsadói elismerések birtokosaként segítem ügyfeleinket a komplex problémáik adatvezérelt megoldásában.

A legtöbb cég a következőkkel fordul hozzánk:

Új termék bevezetése

Statisztikailag bizonyított, hogy azok a termékek hosszú távon életképesebbek, amelyek a bevezetést követően azonnal sikeressé, népszerűvé váltak.

Új piacra történő belépés

Legyen szó új országba történő terjeszkedésről, új niche-piacra történő belépésről, vagy eltérő termékvonal bevezetéséről, egy megalapozott piacralépési stratégia nagyban elősegíti a gyors adaptációt.

Új platform integrálása a céges marketingbe

A legtöbb vállalkozás esetében növelhető a piaci részesedés aránya új marketingplatformokon, illetve értékesítési csatornákon (mint például a TikTok) való megjelenéssel.

Webáruház konverzióoptimalizálás

A legtöbb webáruház bevételtől esik el a nem megfelelően optimalizált folyamatok miatt. Sok esetben kis dolgok, mint egy call-to-action megváltoztatása, önmagukban többszázaléknyi konverziójavulást jelenthetnek.

Webáruház problémafeltáró audit

A legtöbb webáruháztulajdonos a weboldal elkészítését követően kevesebb mint 20%-át változtatja meg a weboldal arculatának és felépítésének. Ugyanakkor a piaci körülmények és a vásárlói igények folyamatosan változnak, melyek figyelmen kívül hagyása hátraveti a növekedés mértékét.

Google Ads fiókaudit

A népszerű online hirdetési felületek és platformok közül a Google Ads kezelése a legkevésbé felhasználóbarát, illetve ez a platform igényel leginkább szaktudást a hatékony kezeléshez. Kis vállalkozások esetében gyakran tapasztalható optimalizálásbeli hiányosság, valamint inkonzisztens kampányműködés.

Kapcsolatfelvétel

Beszéljük át egy potenciális együttműködés lehetőségeit emailben, telefonon vagy egy rövid videóhívásban